Adverteren

Bij ons is het ook mogelijk te adverteren. Door onze ruime platvorm kunt u heel veel mensen naar u toetrekken om de gewenste bericht naar voren te brengen. Of om uw product te adverteren. Het geweldige van onze website is de variatie van mensen die onze page volgen.

Ons tarief is best redelijk dat geeft u de gelegenheid om met heel weinig geld een groot target te bereiken. Er zijn heel wat klanten die gebruik maken van onze service. Tevredenheid speelt een belangrijke rol in onze business en tot nu toe hebben we geen enkel klant teleurgesteld dus het wordt u aangeraden even contact met ons op te nemen en te bekijken wat uw eigen voordelen zijn bet betrekking tot het adverteren.
Voordat uw advertentie op onze pagina komt te staan zult u aan enkele eisen en voorwaarden moeten voldoen. Dit zijn de volgende:
• Eerst contact met ons maken, zodat we weten dat er een aanvraag is.
• Als volgt gaat u een gesprek aan met ons, waarbij er gesteld wordt wat uw advertentie is wat uw wensen zijn met betrekking tot deze advertentie en bijzonderheden
• De prijs woord bepaald
• U wordt advies gegeven bet betrekking tot uw advertentie. U krijgt advies met betrekking tot uw fotomateriaal uw tekst en de manier waarop u het over brengt
Als deze zaken spelen en rol voordat u kunt adverteren. Het is heel snel gedaan. Los daarvan is het ook gemakkelijk om te doen.

Bent u geïnteresseerd om een advertentie op onze gezellige page ta plaatsen of bent u gewoon opzoek naar informatie om pas later een keus te maken? Maakt dan gauw contact met ons en we zullen u dan verder bijstaan.

Wij hebben een contact formulier waar u gebruik van kunt maken. Maakt niet uit welk uur van de dag u contact met ons opmaakt, wij staan klaar voor u en helpen graag.