Contactpagina

Als het gaat om alles wat er voor bijzonders te vinden of te zien valt in en rondom Venlo, zullen wij dat naar voren brengen op onze website. In het bijzonder geldt dit uiteraard voor de Sint Martinus en vormt deze de spil waar veel van de stad omheen draait. Denk maar aan alle toeristen die er een bezoekje brengen en de vele mogelijkheden die er zo voor de lokale ondernemers worden gecreëerd. Het is daarom ook duidelijk dat het voor een ieder belangrijk is om contact op te nemen met ons zodat er snel kan worden ingespeeld op de behoefte aan meer informatie.

Er valt veel te vertellen over de Sint Martinus
Over de boeiende geschiedenis van deze kerk valt er uiteraard altijd heel wat te vertellen en is het ook leuk wanneer wij daarvan ook op de hoogte worden gesteld. Zo kunnen we het ook delen met het groter publiek en vooral ook ondernemers. Het is van groot belang dat het onderste uit de kan moet worden gehaald als het gaat om de voordelen die de Sint Martinus te bieden heeft. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor bewoners van Venlo, maar is een ieder welkom zijn of haar activiteiten rond de Sint Martinus via de website te promoten.

Indien je dus vragen hebt over de informatie die er geplaatst wordt op de website of ook een bijdrage wilt leveren, dan kan je gerust het contactformulier invullen en zullen we zo gauw als mogelijk contact met u opnemen.